Tässä nyt kakku valmiina. Pursotukset ovat vähän sinnepäin, ja maalauksesta nuo koukerot olisi saanut jättää pois, mutta kokonaisuuteen olen ehdottomasti tyytyväinen. Olen elämässäni tehnytkin vain muutaman täytekakun enkä niiden koristeluun panostanut, ja siinä mielessä tämä on onnistunut.

Täyte on oma viritelmä. Yksi purkki tuorejuuston tyyppistä vaniljanmakuista, yksi purkki flora vispiä, mustikoita ja vaniljasokeria. Nämä sekoitin yhteen. Ensin laitoin vadelmahilloa pienen kerroksen, olisi sanut olla enemmän ja sitten tuota sekoitusta. Ja kaksi kerrosta kakussa siis on.

Image Hosted by ImageShack.us

marsipaaniruusuja tein toista kertaa elämässäni ja harjoitusta tarvitaan, pikkukukkaset muotoiltu ihan vapaalla kädellä, ja pikkuisen punaista elintarvikeväriä lisäsin keskustaan. pitää varmaan hankkia joku maripaanin muotoilusetti, olisi hiukan helpompi saada siistiä jälkeä. Tässä vielä vähän lähempää kuvaa.

Image Hosted by ImageShack.us

Pursotusten tekemiseen haluan panostaa, täällä näkee niin mahtavia pursotuksia ja haluan oppia. Pitää vaan hankkia vähän isompi tyllakin. Mulla on vain yksi pieni tähtitylla. Ja sokericremeen pitänee tutustua tarkemmin vaikka ensi kerralla. Tässä pursotukset Flora vispillä, enkä saanut sitä aivan tarpeeksi tönköksi. Tuo sokericreme taitaa olla pursotusominaisuuksiltaan parempaa.