Vanhempani palasivat viime viikolla lomalta lämpimästä ja minä huolehdin loman ajan pikku sisaruksistani. Ehdotin heille kakun tekoa ja he olivat innolla mukana ideoimassa ja toteuttamassa kakkua.

Ranta-aiheinen kakusta tuli. Aluksi oli tarkoitus tehdä vanhemmat makaamaan rantatuoleille, mutta olisi ollut liian haastavaa toteuttaa ja jätimme tuolit tyhjiksi. Siitä sitten lähti idea lentokoneesta, joka on vienyt vanhemmat mennessään ja tyhjät rantatuolit jääneet vaan jälkeen. Huomatkaa palmun alla oleva öttiäinen. Siskoni alkoi ylijäänyttä marsipaania pyöritellä ja sille sitten tehtiin silmät ja suu ja näin syntyi Nyyriäinen. Tuo Pikku Kakkosen otus on nyt saanut meillä kasvot.

Image Hosted by ImageShack.us

Auringon on taiteillut 11-vuotias siskoni, samoin kuin kalat sekä toisen tähden. Pikkuveljeni, 7 vuotta on tehnyt pallon ja reunoilla olevat linnut. Minä olen sitten väkertänyt lepotuolit, lentokoneen sekä palmun. Palmun kuivatus oli pienoinen ongelma eikä onnistunut suunnitelmien mukaan. Rungon sisällä on jätsitikku ja lehtiä on yritetty tukea myöskin, mutta ei vaan onnistunut. Meri, samoinkuin reunat on värjätty sinisellä elintarvikevärillä. Flora vispi meni värjämiseen jälkeen hiukan liruksi enkä saanut siistiä jälkeä millään.

Täytteenä toisessa välissä valmis valkosuklaanougatmousse, toisessa välissä kuningatartuorejuustoa, flora vispiä, mustikoita ja vähän vaniljasokeria. Ja pohja suklaatäytekakkupohja.