Äitienpäiväkakun koristelun suunnittu jäi hiukan viime tinkaan. Olin päättänyt, että nyt kokeilen tehdä pikeerikoristeita, mutta enhän minä tietenkään ehtinyt tehdä niitä ennen mökille lähtöä. Vietimme äitinpäivän vanhempieni mökillä. Otin sitten ainekset mukaan ja päätin tehdä koristeet sitten siellä. Varmuuden vuoksi otin marsipaanit mukaan jos koristeet menisi ihan pilalle. Hyvinhän nuo sitten onnistuivat ja kakku saatiin aikaiseksi.

Päällä siis vaaleanvihreäksi värjätty flora vispi. Ruusuköynnös pikeeriä. Se jatkuu kakun kummallekin puolelle muutaman ruusun verran. Aluksi ajattelin lisätä reunoille vielä pikkuisia sydämiä mutta päätin jättää kakun vain näin. sydämet olisi olleet hiukan liikaa. Tuolla isolla tyllalla saa kyllä näyttävää jälkeä vaikka ei mikään mestaripursottelija vielä olisikaan.

Image Hosted by ImageShack.us

Päältäpäin kuvaa
  Image Hosted by ImageShack.us
 

Pohja on tehty periaatteella tilavuudeltaan yhtä paljon munia, jauhoja ja sokeria ja yksi tl leivinjauhetta.Tässä neljän munan pohja. Toisessa välissä vaahtoutuva suklaakastike vatkattuna, puolet 2,5 dl Flora vispistä ja raastettua suklaata. Toisessa välissä vadelmahilloa sekä vaniljakreemiä ja toinen puoli tuosta vispistä.